loading...
اخبار لیمو
امیر علی یوسفی بازدید : 2 چهارشنبه 02 شهریور 1401 نظرات (0)

پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی جهان در سال ۲۰۲۲

برترین و پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی جهان در سال ۲۰۲۲

امروزه آشنایی با پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی ضروری است و اکثر مردم جامعه بخش عمده ای از روز خود را در شبکه های اجتماعی می گذرانند و به همین علت است که شبکه های اجتماعی به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی روزمره مردم تبدیل شده اند. در حال حاضر استفاده از شبکه های اجتماعی آسان است و بسیاری از این رسانه ها، گزینه هایی عالی برای تبلیغ و بازاریابی کسب و کارهای مختلف را پوشش می دهند. برای آشنایی با نحوه کارکرد این پلتفرم ها و همچنین ارزیابی قابلیت ها و ویژگی های آن ها، مهم است که پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی در دنیا را بشناسید و بهترین پلتفرم را برای استفاده و تبلیغات انتخاب کنید. همچنین از آن جایی که امروزه شبکه های اجتماعی با استقبال بی نظیر کاربران روبرو هستند، آشنایی با پلتفرم های اجتماعی پرطرفدار ضروری است.

برترین و پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی جهان در سال ۲۰۲۲

اینستاگرام (instagram)

یکی از پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی جهان در سال 2022
یکی از پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی جهان در سال ۲۰۲۲

اینستاگرام که پلتفرم محبوب اینفلوئنسر ها، برند ها، بلاگر ها، صاحبان مشاغل کوچک و عموم مردم عادی است، بیش از یک میلیارد کاربر فعال را در خود جای داده است. اگر از خود می پرسید که آیا بخش قابل توجهی از مخاطبان شما وقت خود را روی این پلتفرم سپری می کنند، پاسخ مطمئنا مثبت است. اینستاگرام به یکی از محبوب ترین پلتفرم های رسانه اجتماعی برای نوجوانان و جوانان تبدیل شده است که بخش بسیار بزرگی از حساب های فعال اینستاگرام را تشکیل می دهند. پلتفرم اینستاگرام با قابلیت های ویژه ای که دارد، جزو محبوب ترین و به روز ترین پلتفرم های رسانه اجتماعی در دنیا معرفی شده است. در این شبکه اجتماعی بیش از هزاران کسب و کار آنلاین وجود دارد که به تجارت های مردم رونق بخشیده است. البته برای موفق شدن و افزایش فروش در اینستاگرام لازم است تا اصولی را بدانید که می توانید با خواندن مقاله های ۹ روش کسب درآمد از اینستاگرام، جدید ترین الگوریتم های اینستاگرام و آموزش تولید محتوای اینستاگرام را بدانید.

تیک تاک (TikTok)

تیک تاک
تیک تاک

در حالی که اینستاگرام جایگاه ثابت و بالایی در میان کاربران دارد، TikTok به دنبال کسب جایگاه اینستاگرام است. همچنین، با توجه به اینکه محتوای های ویدیویی کوتاه در حال دیده شدن هستند، TikTok پلتفرم ایده آلی برای استفاده در سال 2022 است. تیک تاک قرار است به یکی از اصلی ترین پلتفرم هایی تبدیل شود که برند ها می توانند از آن برای رسیدن به اهداف تبلیغاتی خود استفاده کنند.

یوتیوب (YouTube)

یوتیوب
یوتیوب

یوتیوب به عنوان دومین موتور جستجوی محبوب در جهان امروز، پس از شرکت مادر خود یعنی گوگل، معرفی می شود. YouTube یک سرویس رایگان برای استفاده از خدمات ویدیویی و یکی از پلتفرم های ترند در دنیا است که می تواند فضای خوبی برای نوجوانان فراهم کند تا چیزهایی را که دوست دارند کشف کنند. بسیاری از جوانان، از یوتیوب برای تماشای موزیک ویدیو ها، نمایش های کمدی، راهنما ها، دستور العمل ها، هک ها و موارد دیگر استفاده می کنند. نوجوانان همچنین از سرویس اشتراک گذاری ویدیو برای دنبال کردن بلاگر های فعال، سایر یوتیوبر ها و افراد مشهور مورد علاقه خود استفاده می کنند. در واقع یوتیوب یک سرویس اشتراک گذاری ویدیو است که در آن کاربران می توانند ویدیو های خود را تماشا کرده، آن ها را لایک کنند، ویدیو های خود را به اشتراک گذاشته و آپلود کنند. این پلتفرم ویدئویی از طریق رایانه ها، لپ تاپ، تبلت و تلفن همراه قابل دسترسی است.

فیس بوک Facebook(meta)

فیس بوک
فیس بوک

فیس بوک، وب سایت و پلتفرمی است که به کاربرانی که برای پروفایل های رایگان ثبت نام می کنند، اجازه می دهد تا با دوستان، همکاران یا افرادی که نمی شناسند، به صورت آنلاین ارتباط برقرار کنند. این رسانه اجتماعی به کاربران اجازه می دهد تا تصاویر، موسیقی، ویدئو ها و مقالات و همچنین افکار و نظرات خود را با افراد زیادی که دوست دارند به اشتراک بگذارند. کاربران در این پلتفرم درخواست های دوستی را برای یکدیگر ارسال می کنند که پس از پذیرش درخواست، هر دو کاربر می توانند نمایه ها و پست های یکدیگر را مشاهده کنند. برای افرادی که با تکنولوژی بزرگ شده اند، فیس بوک زمانی محبوب ترین پلتفرم رسانه اجتماعی موجود بود. با این حال، بسیاری از نوجوانان در حال مهاجرت به سایر شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و یوتیوب هستند، اما فیس بوک هنوز هم جزء پلتفرم های ترند محسوب می شود. وب سایت های شبکه های اجتماعی به افراد اجازه می دهد تا به صورت آنلاین دوستان جدیدی بیابند و پست های خود را با آن ها به اشتراک بگذارند.

توییتر (Twitter)

توییتر
توییتر

توییتر به یک رسانه بسیار محبوب برای برقراری ارتباط با اخبار فوری در ایجاد محتوا های متنی کوچک و ارتباط مستقیم با کاربران در زمان واقعی، تبدیل شده است. توییتر یک سایت خبری آنلاین و شبکه اجتماعی پرطرفدار در دنیا است که در آن افراد در پیام های کوتاهی به نام توییت با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند. توییت کردن پیام های کوتاه برای افرادی است که شما را در توییتر دنبال می کند، با این امید که توییت های شما برای یکی از مخاطبانتان مفید و جالب باشد.
جذابیت اصلی توییتر در نحوه توییت ها و به اشتراک گذاری آن ها است. شما در این پلتفرم می توانید صد ها کاربر توییتر را دنبال کنید و محتوای آن ها را با یک نگاه بخوانید، که برای دنیای مدرن امروزی با کمبود وقت، روش ایده آلی است. مردم به دلایل مختلفی برای تفریح و توجه و یا تبلیغ در توییتر فعالیت می کنند، اما تعداد فزاینده ای از کاربران توییتر محتوای مفیدی را توییت می کنند و این ارزش واقعی پلتفرم توییتر را افزایش می دهد.

پینترست (Pinterest)

پینترست
پینترست

Pinterest توسط Ben Silbermann، Paul Sciarra و Evan Sharp تاسیس شد. پلتفرم Pinterest به عنوان یک نسخه بتا در مارس 2010، راه اندازی شد. عضویت در این پلتفرم در ابتدا فقط با داشتن دعوت نامه ممکن بود اما اکنون برای عموم آزاد است. در سال 2011، پینترست به عنوان برترین استارت آپ سال انتخاب شد و مجله تایمز آن را به عنوان یکی از 50 وب سایت برتر این سال معرفی کرد. Pinterest یک پلتفرم رسانه اجتماعی ترند در دنیا است که در آن می توانید تصاویری از هر موضوعی که برایتان جالب است جمع آوری کرده و به اشتراک بگذارید. همچنین در این پلتفرم می توانید با مرور مجموعه های دیگر کاربران Pinterest به صورت بصری علایق جدیدی را کشف کنید. Pinterest را به عنوان یک تابلوی اعلانات در نظر بگیرید، اما با ابزار های سازمانی و نشانه گذاری شده. اگر به موضوعی مانند آشپزی یا دکوراسیون و مد علاقه دارید، می توانید تصاویری را که دوست دارید در پینترست یا وب پیدا کرده و سپس آن ها را در تابلوی اعلانات پینترست خود ذخیره کنید.

واتساپ Whatsapp

واتساپ
واتساپ

دانلود اپلیکیشن whatsapp برای گوشی های هوشمند رایگان است. واتس اپ از اینترنت برای ارسال پیام، تصویر، صدا یا پیام های ویدیوئی استفاده می کند. این سرویس شباهت زیادی به سرویس های پیام کوتاه دارد، اما به دلیل اینکه واتس اپ از اینترنت برای ارسال پیام استفاده می کند، هزینه استفاده از واتس اپ به طور قابل توجهی کمتر از سرویس های پیام کوتاه است. پلتفرم رسانه اجتماعی واتساپ به دلیل ویژگی هایی مانند چت های گروهی، پیام های صوتی و به اشتراک گذاری موقعیت مکانی بین افراد محبوب شده است. واتساپ که متعلق به فیسبوک است، اکنون یک میلیارد کاربر در سراسر جهان دارد و بزرگترین اپلیکیشن پیام رسان آنلاین در بازار محسوب می شود. این پلتفرم در سال 2009، توسط کارمندان سابق یاهو تأسیس شد و به عنوان یک استارتاپ کوچک شروع به کار کرد و تنها در چند ماه به ۲۵۰۰۰۰ کاربر رسید و آنقدر سریع رشد کرد که توسعه دهندگان آن مجبور شدند برای استفاده از این سرویس در سال هزینه ای اضافه کنند تا نرخ اشتراک را کاهش دهند. این پلتفرم اکنون با چندین میلیون عضو جزء پلتفرم های پرطرفدار رسانه های اجتماعی محسوب می شود.

تلگرام Telegram

تلگرام
تلگرام

تلگرام اپلیکیشن پیام رسانی آنلاین است که درست مانند پلتفرم های اجتماعی محبوب WhatsApp و Facebook Messenger کار می کند. شما می توانید از تلگرام برای ارسال پیام به دوستان خود در صورت اتصال به Wi-Fi یا داده تلفن همراه خود استفاده کنید. تلگرام ادعا می کند که امنیت و سرعت را در اولویت قرار داده است که آن را جایگزین مناسبی برای سایر برنامه های پیام رسان محبوب می کند. این سرویس در سال 2013 راه اندازی شد و از آن زمان تاکنون کاربران آن به 200 میلیون عضو فعال ماهانه رسیده است. تلگرام در سال 2013 توسط دو برادر به نام های نیکولای و پاول دوروف راه اندازی شد. در سال 2014، تلگرام به 35 میلیون کاربر ماهانه و 15 میلیون کاربر روزانه رسیده بود. تعداد کاربران این پلتفرم تا اوایل سال 2016 به 100 میلیون کاربر ماهانه رسید. این تعداد تا اوایل سال 2018 دو برابر شد. در اواخر سال 2021، تلگرام بیش از 70 میلیون کاربر به دست آورد و تا مارس 2022، تعداد کاربران تلگرام به 500 میلیون عضو فعال ماهانه رسید. تلگرام اکنون با قابلیت های منحصر به فردی که ارائه می دهد، به یکی از پرطرفدارترین پلتفرم های دنیا تبدیل شده است و بستر مناسبی برای ایجاد فروشگاه تلگرامی است.

لینکدین LinkedIn

لینکدین
لینکدین

لینکدین یک شبکه اجتماعی برای ارتباط، یادگیری تجارب شغلی جدید و همچنین اشتراک گذاری است. با وجود این که امروزه لینکدین به یکی از محبوب ترین پلتفرم های اجتماعی تبدیل شده است، اما بسیاری از مردم هنوز نمی دانند که کاربرد اصلی این پلتفرم چیست و برای چه منظوری مورد استفاده قرار می گیرد. لینکدین بزرگترین شبکه حرفه ای دنیا در اینترنت به شمار می رود. شما می توانید برای یافتن شغل یا کارآموزی مناسب، ارتباط و تقویت روابط حرفه ای و یادگیری مهارت هایی که برای موفقیت در حرفه خود نیاز دارید از لینکدین استفاده کنید. همچنین می توانید از طریق دسک تاپ، برنامه تلفن همراه LinkedIn، به این شبکه اجتماعی مفید دسترسی پیدا کنید. یک نمایه کامل لینکدین، می تواند فرصت های جدیدی را برای ارتقا مهارت شغلی و ایجاد تجربه های جدید ارتباط ایجاد کند. شما همچنین می توانید از LinkedIn برای سازماندهی رویداد های آفلاین، پیوستن به گروه ها، نوشتن مقاله، ارسال عکس ها و ویدیو ها و موارد دیگر استفاده کنید.

اسنپ چت (snap chat)

اسنپ چت
اسنپ چت

اسنپ چت یک پلتفرم پیام رسان موبایلی است که برای به اشتراک گذاری عکس، فیلم، متن و نقاشی استفاده می شود. دانلود این برنامه و ارسال پیام با استفاده از آن رایگان است. این پلتفرم در مدت زمان بسیار کوتاهی، به خصوص در بین جوانان، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. اسنپ چت یک پلتفرم رسانه اجتماعی بصری است که در آن کاربران می توانند تصاویر و ویدیو های خود را به طور فانتزی و با فیلتر های جذاب به اشتراک بگذارند. برای به اشتراک گذاشتن عکس های بهتر می توانید مقاله ی بهترین نرم افزار های ادیت عکس برای اندروید را بخوانید. اسنپ چت پس از راه اندازی در سال 2011، و انتشار عملکرد Stories در سال 2013، به یکی از پرطرفدارترین پلتفرم های رسانه های اجتماعی در دنیا تبدیل شده است. تا تاریخ جولای 2021، این پلتفرم روزانه 293 میلیون کاربر فعال داشت که رشدی 23 درصدی در سال را نشان می دهد. امروزه اسنپ چت به شما این امکان را می دهد که ویدیو های زنده را ضبط و به اشتراک بگذارید، عکس های خود را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و واقعیت افزوده (AR) را تجربه کنید.

نتیجه گیری
عملکرد ها و ویژگی های مختلف پلتفرم های رسانه های اجتماعی، آن ها را از یکدیگر متمایز می کنند و در عین حال مخاطبان متفاوتی از نقاط مختلف دنیا را به خود جذب می کنند. آشنایی با پلتفرم های پرطرفدار رسانه های اجتماعی و قابلیت ها و ویژگی های آن ها به شما کمک می کند تا از بهترین پلتفرم و با بیشترین امکانات برای اهداف مختلف استفاده کنید، همچنین می توانید برای عملکرد بهتر خود با بهترین تکنیک های جذب مشتری آشنا شوید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 47
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 3
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 5
  • باردید دیروز : 6
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 5
  • بازدید ماه : 156
  • بازدید سال : 563
  • بازدید کلی : 887